onsdag 13 juni 2018

"Dagboksutdrag" från Preglife

Redan första dagen jag fick reda på att jag var gravid tog jag ner appen "Preglife". 
Många gravida som använder den appen. Där ser man i vilken vecka man är i, info om barnet och vad som händer i mammans kropp och massa massa mer. Där finns också att man kan skriva "dagbok". Och jag har faktiskt skrivit ner några rader som jag tänkte dela med mig av.


(3+6 veckor) Skrev jag om när jag fick reda på att jag var gravid. Skrev sen ett blogginlägg om det, så det kan ni läsa om HÄR.

(5+2 veckor) Fortfarande inga graviditetssymptom. Känner en oro över att allt inte står rätt till, men försöker att tänka positivt och att ta en dag i taget. Håller alla tummar och tår över att allt går vägen denna gång 💜

(8+1 veckor) Conny säger att jag har en massa symptom. För mig känns dom så "små" så att jag inte vet om allt är inbillning eller faktiskt symptom. Som t.ex småsmå vågor av illamående, trötthet (!!), spända bröst och typ som när jag börjar gråta över små saker, som att jag glömt att köpa hem ost.. 
Som tur är så är det inskrivning på tisdag. Ska tjata till mig ultraljud så snabbt som möjligt... Blir galen av att inte veta..

(10+6 veckor) En lättnadens suck när vi hörde hjärtljuden 💜 166 slag/minut
Nu vet vi att det finns ett liv där inne. YES!

(12+4 veckor) Ultraljud, CHECK!
Ett levande foster där allt såg normalt ut. Hjärtljud 151 slag/minutLite roligt att läsa såhär i efterhand. Ska försöka komma ihåg att i fortsättningen nu också att skriva lite "dagbok", det är ju så roligt att få se efteråt. 

Bild från förra helgen på syster och mig när vi hade inflyttningsfest hos oss. 

Inga kommentarer: