lördag 10 februari 2018

Lördag och FM funderingar

Började min lördag med att sova ut riktigt ordentligt. Välbehövligt, eftersom att jag igen dragit på mig en förkylning. Conny hade för en gångs skull stigit upp före mig (händer typ aldrig) och kokat kaffe, så vi bänkade oss framför tv:n med vinter OS i rutan. 
Efter ett tag kom Matilda på besök och sen även Bobben, och vi bytte kanal från skidning till utrustnings FM i styrkelyft istället. 

Efter lite mat i magen åkte jag iväg till gymmet för att först coacha och sen själv försöka mig på ett träningspass. Eftersom att jag är väldigt förkyld blev det latmansövningen bänk. Skämtåsido, bänkpress är ju även den en helkroppsövning, men man ligger ju i alla fall. 

Har varken kunnat träna knäböj eller marklyft på hela veckan p.g.a förkylningen. Det skulle ha gått i början på veckan, men då bänkade jag istället och sparade både böj och mark till senare under veckan, och då bröt ju förkylningen ut... Så två bänkpass denna vecka är vad jag åstadkommit i träningsväg. 
Flera har frågat om FM planerna efter att jag skrev om att jag velar fram och tillbaka. Så jag kan väl lika bra ta upp det här också.
Jag vet inte ännu om jag kommer att vara med..

Jag har ganska nyss tävlat, så tävligssuget är inte så stort just nu faktiskt. 
Dessutom så åker vi ju till Thailand och är där närstan 2,5 vecka. Så när jag kommer hem därifrån är det FM om 1,5 vecka.. Plus att jag dragit på mig denna förkylning gör ju heller inte saken bättre.
Hmmmm..... Inte den bästa timingen kanske..

OM jag åker. Så är det för att jag vet att det kommer suga att vara på plats och se alla andra tävlanden och inte få tävla själv. 
Men OM jag åker så kommer pressen på mig själv vara noll. Både p.g.a utgångsläget och för att jag är första års senior och har så sjukt duktiga motståndare som sysslat med detta i många många år. ( Oavsett om jag skulle göra mitt livs bästa tävling så skulle det inte räcka speciellt långt, vilket också suger med tanke på vilken tävlingsmänniska jag är.)
Men för att få erfarenheten och för att det faktiskt är kul så kanske jag ändå borde åka?!

En liten stund får jag fundera på saken ännu. Anmälningarna ska in 22.2 och tävligen för min del skulle vara 16.3.


Inga kommentarer: