måndag 1 januari 2018

Årets första pass och ett avslöjande


Årets första träningspass ville jag egentligen att skulle vara riktigt tungt och kännas av riktigt ordentligt. Men icke då, det är bara att följa schemat... Och enligt schemat stod det lätt knäböj. Tur var det ändå, för usch så tungt det var.. 
Så blir det väl när man rubbar sömnvanorna antar jag??Jag känner mig starkare än på länge faktiskt (förutom idag då). Därför bestämde jag mig lite spontant för att tävla i Januari. 
Det är ingen stor tävling och den går av stapeln i Kokkola den 20:e Januari. Jag tänkte inte köra en full toppning, utan ta den lite mer som den kommer bara. Att tävla för skojs skull för att jag är så jäkla tävlingssugen bara. 
Men en liten toppning är jag tvungen att köra, eller rättare sagt komma upp på lite högre vikt för att få in lite viktvana. 

Så hur har jag tänkt lägga upp den kommande träningen??
- Först och främst så har böjpassen bytt plats. Tunga böjen infinner sig nu istället på lördagar och den lätta böjen på måndagar. Detta för att det passar bättre så när tävlingen är på en lördag.
I lördags körde jag 3x3 på 100kg, vilket kändes lätt! Inkommande lördag tänkte jag se hur 2x2 på 110kg rör sig...
- Bänken lägger jag upp i morgon efter maxningen..!! Det beror på om den gått framåt något alls.. Men kommer att behålla bänken 3 pass/vecka
- I marklyften behöver jag komma upp på högre vikt... Och att bli mer självsäker i den nya teknikjusteringen. För just nu vet jag inte alls var jag ligger där...


Ni ser, inte så jätte genomtänkt kanske. Om det är bra eller dåligt visar sig.


Inga kommentarer: