tisdag 21 november 2017

Glöden

Jag är sån, brinner jag för någonting så är det verkligen 100% fokus på just det. Jag ger verkligen allt.
Finns inte glöden där, så kan jag inte gå in i något halvhjärtat.

Något jag älskar är ju styrketräning, mer specifikt styrkelyft.
Men efter tävligen har inte samma glöd funnits där. 

Själv tror jag att det beror på en privat sak som hände. Jag kunde helt enkelt inte åka på FM, och när jag ser att min bronsmedalj som jag siktat in mig på försvinner, att jag inte har någon makt att göra någonting åt det heller, när det jag kämpat för, lagt ner timmar av träning på, helt enkelt inte går, tappade jag glöden.

Så i två veckor tränade jag inte alls. Förra veckan tog jag mig tillbaka till gymmet. Jag discogymmade utan några måsten, när jag kände för det
Tror det behövdes. För egentligen tränar jag ju inte för tävlingarna. Jag tränar ju för att det är någonting som jag älskar att göra. Så en träningsvecka utan några krav gjorde nog så att jag fick upp ögonen igen. 

Och nu börjar jag känna att den där glöden börjar komma tillbaka igen. Det var inget mer än den där veckan utan krav som gjorde att jag insåg att jag ju vill vara på gymmet. Jag åker inte dit för att jag måste, utan det är någonting som jag faktiskt vill. Jag älskar ju att träna

Jag har nu lagt upp ett nytt träningsschema, och jag är så taggad på att inleda en ny träningsperiod!Igår såg träningspasset ut såhär:

BÄNKPRESS 6x2 50 kg
Hantelflyes 3x8 

KNÄBÖJ 5x5 80 kg
Utfall i smithmaskin 3x10/ben
Leg curls 3x12/ben

2 kommentarer:

Jenni Blomqvist sa...

Måst bara säga att du e en sån himla stor inspirationskälla när de kommer till träning! Att ha fått följ med dina framsteg (och WOW vilka framsteg btw!) ha gjort att ja själv vågat tro att jag också kan lyckas. Det märks verkligen att du brinner för styrketräningen och det peppar så himla mycket! Så tack för de å fortsätt kämpa som du gör. Du kommer garanterat gå långt! :)

Sara Nyholm sa...

Men Gud, TACK för fina ord!! Så glad jag blir!! :)