lördag 12 mars 2016

Tigers

Idag var det tänkt att vi skulle åka iväg till ett kloster där var munkarna har hand om sina tigrar. Vi pratade med en tuk tuk chaufför som kunde ta oss dit. (Kommer en liten historia om vår resa dit i ett senare inlägg, det var en upplevelse det..) 
När vi kommer fram ser vi inga munkar, utan han har skjutsat oss till ett helt annat ställe, tiger temple. Tigrarna fanns där, men inte på det sättet som vi ville se dem. Vi ville se dem fria, tillsammans med munkarna. Så detta är andra gången under våran resa som vi har stött någonting som vi inte har velat. Men vad gör man? Visst skulle vi ha kunnat be om att få åka tillbaka direkt, men dit hade han ju skjutsat oss många kilometer, så att bara svänga om kändes så jäkla surt. Så vi tog oss en titt i alla fall. 

Dessa två lekte bara en bit ifrån oss, inget galler emellan eller någonting..
Vi åkte dit tillsammans med ett svenskt par från hotellet. Och när tjejen skulle hälsa på den ena tigern så kommer dessa två ditåt mot henne. Den ena jagar den andra och tigern kommer springandes rakt emot henne. Djurskötaren hinner just och just få stopp på tigern innan hon blir översprungen av tigern. 
För tigrarna var ju allt bara lek, men det skulle ha kunnat gå så himla tokigt.. 

Inga kommentarer: