onsdag 16 mars 2016

Lady Gaga


Detta är Lady Gaga.


En kväll när Joe (han som äger strandrestaurangen som vi brukar hänga på) skulle köra hem på sin moppe hörde han något konstigt ljud. Han stannade för att lyssna var ljudet kom ifrån. Och där vid vägkanten i en plastpåse låg Lady Gaga, helt övergiven.
Sen dess har han tagit hand om henne och idag är hon 3 år gammal. Hon bor på stranden (han har försökt ha hem henne, men det gillade hon inte. Det är på stranden hon vill vara) så där bor hon. 
För en tid sen fick hon valpar som nu blivit bortadopterade till Schweitz. Joe brukar säga att valparna fick det bättre än vad han någonsin haft det, de har fått resa utanför gränserna. Något som han också skulle vilja, men aldrig haft råd med eller möjlighet till.
Nu har Lady Gaga blivit steriliserad. Annars skulle hon nog vara dräktig hela tiden, eftersom att hon inte är den enda hunden som springer löst. 

Jag tycker att historien är väldigt fin. Hon fick en andra chans här i livet och blir gott omhändertagen av sin husse och alla andra som hänger vid restaurangen varje dag. Där får hon mat, vatten och massa kärlek!

Inga kommentarer: