torsdag 24 maj 2012

djurförsök

En kvinna testar offentligt på att utsättas för samma saker som djuren utsätts för..

“Woman Goes Through Extreme Brutal Treatment in Public, Protesting Animal Testing For Cosmetics”

Volunteer Jacqueline Traide protests against Animal testing for Cosmetics in London Image: Lush Cosmetics Facebook Page De flesta har nog sett det här och många har skrivit om sina åsikter kring det hela.
Men det har inte jag gjort. Så min personliga åsikt är att : vad fan hållen människan på med egentligen??!Folk skriver att man borde testa på människor i stället för djur. Vilket liv är viktigast egentligen??
Är en råtta och en människas liv lika mycket värda. Nej , skulle inte tror det.
Självklart tycker jag att det bästa är att testa med hjälp av cellodlingar, kemiska analysmetoder osv.. istället för på djur. Visst är det hemskt. Men skulle det inte vara mer hemsk att man ger ut läkemedel utan att ha testat hur det verkligen fungerar och att flera hundratals människor dör i stället för att göra testerna på djuren i stället??
De som tycker att man borde testa läkemedel/kosmetika på människor i stället för på djur.. Vad fan tänker de med??


Men detta är min åsikt. Vad tycker ni om saken?

2 kommentarer:

Tina sa...

haldär follstendit me de !
Fins nåo faaaaanså mytchi värr sakär jär i
väädin en at in råtto elä möss råk no döö.
Men åm dem no tykkär at he så jevla åt helveti, slut ti anvend smink tå, slut ti anvend hårspray å alt ana kosmetik å fanskap, slut ti anvend kledär,äkta läder, å spring netchin istelli å eta bara gräsi å båo i skåojin..man kan föfasiken it jämför en råttos liv me en människos liv..dååran hejla bonttin..

Saranyholm sa...

Ja exakt!